Drustvo ljubitelja vespe – Beograd

Kada jednom uzmete ključ u ruke, upalite je i čujete dobro prepoznatljiv ritam, znate da je taj logo sa ključa nepovratno ušao kroz kožu u vaš svemir i da nikada više nećete biti isti.
Ostaće večna tajna da li odredjeni ljudi biraju Vespu ili ona bira odredjene ljude. Kako god, kada se izbor desi, sklon sam da mislim da je to zauvek. Kada se Vespa pomene u društvu, čak i oni od kojih se to neočekuje, imaju memorisan bar jedan dogadjaj iz prošlih vremena u koje je jednu od uloga imala i Vespa.
Ljubav prema toj specifičnoj geografiji, linijama koje se protežu izmedju aerodinamičnog, nemogućeg, femininuma pouzdanosti i hirovitosti koje Vespa u sebi nosi, čini je jedinstvenim predmetom ovog sveta. Zato je putovanje Vespom uvek bio čin avanturizma ali i dokaz zaljubljenika da ona može još više. Zar to nije čin ljubavi?
Vespasian – Društvo ljubitelja Vespe od početka 2010. godine okuplja sve one kojima Vespa nešto znači. Medju nama ima i mladića od 70 godina kao i onih iskusnih od dvadesetak i nešto. Kako je ovo jedini dvotočkaš koji je u skoro svim svojim promotivnim kampanjama uključivao i dame na zadnjem sedištu, nekada čak i cele porodice, sa nama se i danas voze, neke za volanom a neke zaklonjene od vetra na suvozačkom mestu.
Vespasian ne okuplja posebne ljude, ali vreme koje provodimo zajedno je vrlo posebno.Redovni sastanci Drustva: Bar Prohibicija, Karadjordjeva ulica 36, sredom od 20h.

 

Dobrodošli!

takodje mozete nam se pridruziti na nasoj Facebook stranici:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001279310183

 

 

 

 

11 thoughts on “Drustvo ljubitelja vespe – Beograd”

Comments are closed.