CroVespa 2012, Dubrovnik

Dogadjaj na koji se cekalo cele godine, CroVespa u Dubrovniku od 7.-9. septembra 2012.

Trece uzastopno gostovanje clanova Drustva na CroVespi.

Prvi deo ekipe (Jovan, Baca, Toma, Tisma) je krenuo u sredu, nocio na Zlatiboru i Zabljaku. Posle cega se sastao sa Vanjom i Dejanom, koji su krenuli u cetvrtak put Dubrovnika zbog obaveza. Momci su stigli u Dubrovnik u Petak popodne gde im se pridruzio Bogi koji je dosao trajektom iz pravca Barija, posle gostovanja na Hellas vespa skupu i ture preko Grcke i Italije, kao i devojke koje su dosle autobuskom redovnom linijom Beograd-Dubrovnik.

Docek, smestaj i provod na Odlicnom nivou!  Pored naseg Drustva na skupu se naslo preko 20 klubova iz okruzenja i Evrope, sve u svemu nekih 140 Vespi.

Petak uvece je bio rezervisan za pice dobrodoslice u klubu sa panoramskim pogledom na Dubrovnik,

Subota ujutro je pocetak glavnog dana skupa zaposeta odlaskom do starog grada…..obilaskom znamenitosti i muzeja, kupanjem na plazi na 20km od grada i ruckom, zatim takmicenjem u sporoj voznji i svecanom vecerom sa koncertom legendarnog benda sa tih prostora. (autograme i ime benda nismo uspeli da dobijemo).

U nedelju posle pakovanja u dorucka ekipa krece put Beograda i posle par tehnickih problema i par jagnjica sa Zlatibora stizemo kuci u kasnim vecernjim casovima.

Ako su najave tacne sledece godine Cro Vespa 2013 se odrzava u Istri…….sto Drustvo naravno nece nikako propustiti!

Pozdrav