Battery Centar – Beograd

Battery Centar je najveći centar baterija i akumulatora u Srbiji koji na jednom mestu nudi maloprodaju, servis, veleprodaju i obuku, i koji u potpunosti razume potrebe klijenata na tržištu baterija i akumulatora. Prodajemo sve tipove baterija od AA baterija do specijalnih baterija za specijalna vozila i uređaje. Naš asortiman, znanje i servisne mogućnosti odvajaju nas od ostalih maloprodaja.

Nudimo najeminentnije brendove baterija i akumulatora (Starter, Yuasa, Unibat, Varta, Sunlight, Energizer, Gp, Optima, Panasonic, Uniross, itd) kao i lokalne brendove koji su godinama prisutni na tržištu. Nudimo superiorno znanje o proizvodima, održavanje baterija koje su na zalihama, isporuku i lični kontakt.

Snabdevamo sa našim proizvodima auto servise i prodavnice pa sve do eminentnih kompanija koje imaju širok dijapazon baterija. Raspolažemo sa kompletnom opremom za servisiranje akumulatora i baterija što nam omogućava da svim našim klijentima izađemo u susret za sve njihove zahteve povodom dopune praznih baterija, dijagnostikovanje fabričkih grešaka korišćenih baterija ili popravke korišćenih baterija.

Ovlašćeni smo servis za sve brendove koje prodajemo (Starter, Yuasa, Unibat, Varta, Energizer, Optima, Sunlight, Black Horse). Nudimo našim klijentima određene beneficije i popuste ukoliko ostave stari akumulator pri kupovini novog koji se nakon toga odlaže u specijalne kontejnere i koji je namenjen za reciklažu.

Preko našeg sajta (www.batterycentar.rs) nudimo klijentima mogućnost da odaberu adekvatan akumulator ili bateriju za njihov uređaj ili vozilo, da provere cene artikala, kao i da određeni artikal rezervišu ili poruče i da izaberu način plaćanja. Procenat popusta za članove kluba zavisi od kategorije proizvoda. Svaki član sa Vespa članskom karticom moći će da poseti sajt www.batterycentar.rs, da se registruje preko sledećeg linka www.vespas.batterycentar.rs, i ukuca spojeno bez praznog mesta svoj serijski broj članske kartice. Nakon aktivacije dobićete potvrdu da ste uspešno aktivirali Vašu člansku kartu, i 10 minuta nakon aktiviranja članske karte u svim prodajnim mestima za Vaš serijski broj biće dodeljeni popusti koji Vam pripadaju, a isto tako i Vi u okviru svog naloga na sajtu www.batterycentar.rs moći ćete uvek da proverite aktuelne popuste, i da naručujete proizvode po tim popustima. Ukoliko niste aktivirali svoju člansku kartu preko sajta, aktiviranje mogu uraditi i naši prodavci u bilo kom prodajnom objektu Battery Centar.

Adrese:

Cvijićeva 18, Beograd

Radnička 45a, Beograd

Matije Gupca 11, Subotica

IV Kraljevački bataljon 1/L1, Kraljevo

Dragiše Mišovića 97, Čačak

Tel: 011/275 1030, 011/275 1050

E mail: info@batterycentar.rs

www.batterycentar.rs