26. naconalni skup u Volosu, Grcka

Kao i prosle godine clanovi Drustva su ucestvovali u 26. naconalnom skupu od 31.8 – 02.9. 2012. u organizaciji Vc Volos iz Grcke.

Krenulo se iz Beograda u cetvrtak podne i uz kratak odmor i druzenje sa clanovima vcNis, put je nastavljen ka Skoplju gde je planirano nocenje i gde smo bili gosti VcMakedonija i predsednika Gorana.

U petak ujutro nastavlja se put Soluna i odlaska do Scooter shop-a po delove, sitnice i mali servis. Posle podne se krece ka Volosu, gde stizemo u vecernjim casovima u bazu skupa. U putu ka Volosu drustvo nam pravi par clanova VcThessaloniki.

Subota je naj aktivniji dan gde posle defilea i takmicenja Vespi po klasama (restauracija, costum, race, old school…..)

odlazimo na kupanje i rucak na jednu od obliznjih plaza. Posle takmicenja i sporoj voznji i ispita spretnosti sledi zurka i koncert do kasnih vecernjih casova.

U nedelju posle dorucka, odjavljujemo se iz kampa i oprastamo od domacina!

Za kraj, zanimljiv podatak je da samo clanovi Drustva ljubitelja Vespe – Vespasian i clan VcBeograd, su bili ucesnici van granica Grcke.

Pozdrav

Za kraj, da se zahvalim na gostoprimstvu i  druzenju: VcNis, VcMakedonija, VcThessaloniki, VcVolos, VcIgoumenitsa, Old scooter club Larissa….